Most akkor ez, hogy van? Többi lent!
Egy programot véletlenül a CCleaner-e úgy töröltem ki, hogy a bejegyzés törlése pont kattintottam, ami nem törli ki teljesen.
Pár hónap múlva mégis le tudtam tölteni azt a progit és fel is tudtam telepíteni rendesen.
Tehát a bejegyzés törlése menüpont a CCleanerben csak a nevét törli ki az adott programnak a programok telepítése és törlése menüből?
ugyanott marad ahol volt és ugyanúgy használható
Annyi, hogy az UNINSTALL lehetőségét kiszeded a vezérlőpultból - na de attól még törölhető szabályosan a saját uninstalláló alkalmazásával is, amit a program saját mappájában meg is találsz
Még annyi, hogy pár napja letöltöttem megint a netről ugyan azt a programot és kitöröltem rendesen.
Most akkor sikerült végre letörölnöm a gépről?
Hát nem ugyan oda mert ha oda telepítettem volna rakhattam volna újra megint a játékot mert ahogy feltelepítettem hozzá azt a bizonyos progit/modot nem is indult el a játék.
Tehát egy másik mappába raktam de kitöröltem a revo uninstallerel mert mással nem tudtam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!