Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Most akkor ez, hogy van?...

Noresz97 kérdése:

Most akkor ez, hogy van? Többi lent!

Figyelt kérdés

Egy programot véletlenül a CCleaner-e úgy töröltem ki, hogy a bejegyzés törlése pont kattintottam, ami nem törli ki teljesen.

Pár hónap múlva mégis le tudtam tölteni azt a progit és fel is tudtam telepíteni rendesen.

Tehát a bejegyzés törlése menüpont a CCleanerben csak a nevét törli ki az adott programnak a programok telepítése és törlése menüből?

2015. júl. 17. 16:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Attól hogy törölte mért ne tudnád telepíteni még egyszer??
2015. júl. 17. 16:49
 2/13 A kérdező kommentje:
De pont az,hogy a bejegyzés törlése menüpont nem törli le rendesen az adott programot.
2015. júl. 17. 16:52
 3/13 Neuhauser László ***** válasza:
így va, ha csak a bejegyzést törlöd azzal maga a program nem kerül eltávolításra
2015. júl. 17. 17:12
 4/13 tabaki ***** válasza:
Attól, hogy a program a gépeden maradt, még semmi akadálya az újratelepítésének. Ezen az sem változtat, ha még a bejegyzést sem törlöd, és ott látod a Programok telepítése és törlése menüben. Esetleg bizonyos programok rákérdezhetnek, hogy felül akarod-e írni a régi telepítést, mások viszont nem csinálnak belőle kázust, mert feltételezik, hogy tudod, mit művelsz.
2015. júl. 18. 11:40
 5/13 A kérdező kommentje:
És az a program amit a bejegyzés törlése menüpontall törlök hová kerül a számítógépemen?
2015. júl. 19. 17:13
 6/13 Neuhauser László ***** válasza:

ugyanott marad ahol volt és ugyanúgy használható

Annyi, hogy az UNINSTALL lehetőségét kiszeded a vezérlőpultból - na de attól még törölhető szabályosan a saját uninstalláló alkalmazásával is, amit a program saját mappájában meg is találsz

2015. júl. 19. 17:22
 7/13 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm!
2015. júl. 20. 10:35
 8/13 A kérdező kommentje:

Még annyi, hogy pár napja letöltöttem megint a netről ugyan azt a programot és kitöröltem rendesen.

Most akkor sikerült végre letörölnöm a gépről?

2015. júl. 29. 06:02
 9/13 tabaki ***** válasza:
Ha ugyanoda telepítetted, akkor biztosan.
2015. júl. 29. 07:20
 10/13 A kérdező kommentje:

Hát nem ugyan oda mert ha oda telepítettem volna rakhattam volna újra megint a játékot mert ahogy feltelepítettem hozzá azt a bizonyos progit/modot nem is indult el a játék.

Tehát egy másik mappába raktam de kitöröltem a revo uninstallerel mert mással nem tudtam.

2015. júl. 30. 00:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!