Van rá mód hogy a Snapchatet feltelepítsem 2.2-es androidra?
Figyelt kérdés
Régen támogatta, de most már nem engedi letölteni.2015. júl. 15. 23:29
1/4 anonim válasza:
Ha már nem támogatja akkor lehet hogy már nem futna jól rajta.
De megpróbálhatod.
Play áruházban keresd meg a snapchatet.
Utána másold ki a linket.
Erre az oldalra illeszd be.
Itt le tudod tölteni az apk-t.
Másold a telefonodra és telepítsd fel.
A beállításokba előtte engedélyezd a külső forrásból származó alkalmazás telepítését.
2/4 anonim válasza:
Ó,ugyanez a helyzet velem is, nekem is 2.2-es az androidom. Egyik reggel felkelve, mikor beléptem a snapchatbe kiírta, hogy elavult az androidom és frissítsem, majd bezárt. Sajnos azóta nekem nem sikerült semmilyen módon sem vissza feltelepítenem, már nem támogatott. Én kerestem egy régi snapchates apk-kat, de azt írta ki telepítéskor, hogy a csomag elemzése során hiba történt. Szóval én csak beletörôdtem, de ki tudja, nálad hogy mûködik.
3/4 anonim válasza:
Probalj ki gépen android emulatort.
4/4 anonim válasza:
itt keressetek egy régebbi verziót. töltsétek le, rakjátok rá a telefonra és indítsátok el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!