Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Interneten vásárolnék egy...

Interneten vásárolnék egy programot, ezt írják az ÁFÁ-ról. Hogy kell értelmezni?

Figyelt kérdés

Product Cost

The product cost is 39.00 USD (plus your local VAT rate, if you live in the EU). You can choose to be billed in USD or your national currency, during the buying procedure. In this case, prices might change depending on the current USD value. Billing in USD is always available for everyone.

Magyarán én is vehetem USA beli áron, nem lesz baj belőle ? Tudom majd használni ?

2015. júl. 13. 18:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem. Az áfa mindenféleképp rájön. A szöveg arról szól, hogy kiválaszthatod, hogy dollárban vagy egyéb pénznemben rendezed-e a számlát.
2015. júl. 13. 18:13
 2/3 A kérdező kommentje:
És ha megvetetem egy külföldivel ahol alacsony az ÁFA és elküldi nekem a serial -t ?
2015. júl. 13. 18:17
 3/3 anonim ***** válasza:

# 2/2 Időpont ma 18:17

Ez már szoftvertől függ. De valószínűleg régiókóddal van ellátva, tehát nem fogod tudni itthonról használni.

2015. júl. 13. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!