Mobiltelefont vásárolnék interneten. Tapasztalat?
Edigital-ból rendeltem fehér S6310-et minden rendben volt vele, vadonatúj készüléket kaptam. Nekem a főszempont a kátyafüggetlenség volt és persze kevesebbe került mint a legközelebbi elektronikai üzletben, meg ingyen szállították ki.
Innen már jópár dolgot rendeltem. Fényképezőgép, LED monitor, wifi router, tablet, bill + egér. Minden rendben és új termékként érkezett meg.
Persze boltja válogatja ugye. Emiatt érdemes utána nézni a neten a vásárlói tapasztalatoknak.
Nem kell félni tőlük (első vagyok, én kínaira gondoltam, mert onnan sokat vásárolok), de itthon is vettem.
Webshopos rendelet: 8 napon belül (olykor előzetes értesítést kérnek) indoklás nélkül visszaküldheted, 30 napjuk van a visszautalásra. Bukod a postaköltséget, ez a kockázatod, vállalható.
Én egyszer éltem vele, szerviz szerint hibátlan volt, szerintem nem, nekem volt igazam, mert az "utódja" működött. Csak hibátlan készüléket lehet ugyanis visszaküldeni. Elsőnek nem ment a GPS vevője, szervizes gyerek szerint SIM kártya nélkül nem is kell, volt a szöveg. Nem volt igaza.
Persze egy kis para belefér. Nálam is az elején mikor elkedztem a rendelgtést. Filmeknél is volt ez, főleg a steelbook-oknál, nehogy sérültek meg karcosak legyenek. Aztán már fel sem vettem a dolgot, természetessé vált az online rendelés.
Szóval ha elszántad magad akkor rendelj nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!