Blenderben miért nem működik a texture paint mode?
Figyelt kérdés
Mindent úgy csinálok ahogy a tutorial videókban mutatták, de azt írja ki,hogy missing textures.2015. júl. 12. 18:43
1/14 tabaki válasza:
„Mindent úgy csinálok ahogy a tutorial videókban mutatták”
Hm. Azért általában az történik, hogy valamit mégsem úgy csinálsz. Az efféle tényállításoknál hasznosabb lenne, ha föltennéd valahová a Blender-fájlodat, és belinkelnél egy videót, amelyet követtél. A hibaüzenet alapján valahol nem adtad meg a használni kívánt textúrákat, de hogy ez pontosan mit jelent, tudja a Kozarek. Az egész textúrafestés eléggé rafinált és szerteágazó téma ahhoz, hogy látatlanban ne lehessen megtippelni, mivel kísérleteztél, és azt hol rontottad el.
Mindezt nem azért mondom, mintha a kisujjamban lenne a csínja-bínja. Ez a terület jószerivel ismeretlen a számomra, de megpróbálnék rájönni, ha volna mire.
2/14 A kérdező kommentje:
Nem én csinálom rosszul, ez 100%.ennél pontosabban már lehetetlen...
2015. júl. 13. 11:38
3/14 A kérdező kommentje:
Nem egy kockát akartam kifesteni, most ezt csak példának mutatom, hogy megpróbáltam ugyanígy egy kockát kiszínezni...
2015. júl. 13. 11:48
5/14 A kérdező kommentje:
itt 1:55-nél rámegy a smart uv projectre azt leokézza
2015. júl. 13. 11:50
8/14 A kérdező kommentje:
aztán 2:32-nél rámegy a texture paintre...
2015. júl. 13. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!