Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 7 windows xp mode?

Windows 7 windows xp mode?

Figyelt kérdés
A Microsoft azt írja, hogy a windows7 xp mode-re megszűnt a támogatás április 8-adikán, amikor a windows xp-nek. Akkor, most gyakorlatilag, ha a windows 7-re feltelepítem az xp mode-ot, akkor a windows xp-t telepítem a gépre?
2015. jún. 8. 19:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Természetesen. Az csak egy virtuális gép, beletelepített XP-vel, nincs ott semmi varázslat. Igazából még primitív is, és az összes ismert virtuális gép szoftver messzemenően veri. Ha pl. VMWare-be vagy VirtualBox-ba magad rakod fel az XP-t, akkor még hardveres gyorsításod is lesz, és bár nem 100%-os teljesítménnyel, de játszani is lehet.
2015. jún. 8. 19:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Ja én azt hittem, hogy a windows 7-re windows xp theme. :) Akkor valamit nagyon félrenéztem :/
2015. jún. 8. 19:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Most, hogy kicsit utána néztem, ennek a "windows xp"-nek még több a rendszerkövetelménye mintha virtualboxba tenném fel.
2015. jún. 8. 19:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Bizony, és tényleg annyira primitív, hogy pl. 16-bites a színmélység. A követelmény azért olyan magas, hogy minél kevesebben panaszkodjanak a rossz teljesítményre.
2015. jún. 8. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!