Mindenkinek ingyenes lesz a Windows 10?
Igen, itt megtalálsz mindent, hogy mi a teendő.
csak azért kérdeztem, mert, ha a számítógép eredetinek érzékeli a torrent oldalakról letöltött feltört Windows-t, akkor hogyan tudja majd eldönteni a Windows 10 frissítésekor, hogy mégiscsak egy nem jogtiszta rendszer futott eddig a gépen?
Egyébként pedig a hvg-s cikk, amit fentebb linkelt az egyik válaszoló, az ott leírtak alapján a nem jogtiszta rendszert futtatók végül ugyanolyan teljes értékű Windows 10-hez jutnak hozzá, mint, akiknek megvan eredetiben a 7, a 8 vagy a 8.1?
"csak azért kérdeztem, mert, ha a számítógép eredetinek érzékeli a torrent oldalakról letöltött feltört Windows-t, akkor hogyan tudja majd eldönteni a Windows 10 frissítésekor, hogy mégiscsak egy nem jogtiszta rendszer futott eddig a gépen? "
Nem attól lesz egy szoftver jogtiszta, hogy az saját magát annak érzékeli. Ha teszemazt kisétál hozzád a BSA, akkor tudsz róla számlát mutatni vagy sem? Meg tudod-e mutatatni a COA-matricát? Attól lesz jogtiszta a szoftver, hogy megveszed.
Nekem most egy eredeti Windows 7 Home Premium rendszerem van, amit a laptop vásárlásával kaptam. Ha erről frissítek Windows 10-re akkor a Windows 10-nek is a Home Premium változatát fogom megkapni?
Ha pedig letöltenék torrent oldalról egy tört Pro vagy Ultimate verziót és részt vennék a Windows Insider Programban, akkor utána az eredeti Windows 10-nek is a Pro/Ultimate verzióját kapnám meg? Magyarul jobban járnék így?
Megnyitod a "Melyik Windows 10 verziót kapom a frissítés során? " kérdést. Windows 10-ből csak egyféle Home verzió lesz, ezt fogod megkapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!