Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 8 tálcán egy idő után...

Windows 8 tálcán egy idő után nem lehet ikont rögzíteni? Mindenkinek zöldkéz!

Figyelt kérdés
Feltettem a Windows 8-at egy idő után azonban a tálcán nem tudok rögzíteni ikont... Miért?

2013. júl. 28. 19:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem írod, hogy mit próbálsz rögzíteni és hogyan, és hogy mit takar az "egy idő után". Így elég nehéz tippelgetni.
2013. júl. 28. 20:02
 2/9 A kérdező kommentje:
Például a chrome ikonját és miután kitakarítottam az ashampoo winoptimizer 10-el
2013. júl. 28. 20:39
 3/9 A kérdező kommentje:
úgy hogy ráhúzom az ikont a tálcára ahol a fájlkezelő van
2013. júl. 28. 20:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Próbáld úgy, hogy az asztalon vagy a start képernyőn megkeresed az adott programot, jobbklikkelsz rá, és kiválasztod, hogy rögzítés a tálcán (pin to start). Úgy működik?
2013. júl. 28. 20:42
 5/9 A kérdező kommentje:
a-a úgy se jó
2013. júl. 28. 20:47
 6/9 anonim ***** válasza:

Végeztél módosítást a rendszeren? Maszek start menü, témák, bármi egyéb?

Az egy idő után dolgot még mindig nem írtad le. Rögtön bejelentkezéskor működik, de fél óra használat után nem? Vagy telepítéstől számolva egy idő után?

2013. júl. 28. 20:52
 7/9 A kérdező kommentje:
a telepítés után úgy 6-7 órával kitakarítottam és azóta nem tudom semmikor rögzíteni oda ikont hiába indítom újra.
2013. júl. 29. 07:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Valószínűleg azzal a "takarítással" lesz gond. Rakd újra, ne csinálj felesleges módosításokat, és ne futtass ilyen takarítóprogramokat. Max. CCleaner, de azt is elég félévente egyszer. Nem attól leszel geek, hogy ilyen Ashampoo szemeteket futtatsz minden nap.
2013. júl. 29. 07:38
 9/9 A kérdező kommentje:

ok:)

köszi:D

2013. júl. 29. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!