Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » League of Legends Yasuo vagy Zed?

League of Legends Yasuo vagy Zed?

Figyelt kérdés
Hallottam hogy mind a kettő nagyon jó karakter.És mid lane-es.De meik tud máshol is jobban érvényesülni?Meik tud nagyon erős lenni vagy nagyon op.?
2015. júl. 9. 08:17
 1/3 anonim válasza:
Yasuo nehezebb, de erősebb tud lenni, mint Zed. Yasuo topon is jó, szerintem jobb is, mint miden, Zedet még junglebe lehet vinni, de nem érdemes. Lanelni könnyebb Zeddel, mert ha nem engedik közel a farmhoz, Q-val vagy W-E-vel akkor is tud last hitelni, W-vel pedig menekülni is, míg egy pusholó Yasuot, aki nem wardolt sokszor még a flash sem menti meg és távolról sem nagyon tud farmolni. Mind kettő papír és melee, de Yasuonak van cc-je és aoe-je, teamfightban mindenképp hasznosabb, mert köré lehet csapatot építeni, míg Zed csak 1 embert tud focusolni egyszerre amit nem nehéz megakadályozni.
2015. júl. 9. 16:41
 2/3 A kérdező kommentje:
Akkor Yasuo-hoz 1 pont ? :)
2015. júl. 9. 18:28
 3/3 Xplode8 válasza:

nem, 2 :)

Én mindkettővel játszottam már. Zed valóban erős, de ha elkezdődik a csapatjáték, onnantól kezdve (valamennyivel) kevesebb eséllyel teljesíthetsz vele jól a játékban.

Yasuo viszont csapatjátékban és egyedül is rendesen tudja szedni a killeket, még ha többen is vannak ellene, csak meg kell erteni/tanulni a játékmódját.

Érdemes figyelni még arra, hogy sok támadási sebességet vegyél rá, mert ez csökkenti a q-jának a töltési idejét.

2015. aug. 10. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!