Hogyan kell úgy újratelepíteni a Windows 7-et, hogy megmaradjanak a fájljaim, programaim?
Be tudsz boot -olni Live rendszerekről pl.: Linux, Hiren's Boot CD, stb. És onnan ki tudod menteni a fontos fájljaidat külső vinyóra.
De a telepített programok kimentésre működő módszer nem igazán van. Azokat sajna újrateelpítés után egyenként fel kell rakni a saját telepítőprogramjukkal.
"Gondolok arra is, hogy pl. játékaim ne vesszenek el.
Ahol tartottam bennük."
A játékmentések is fájlokban tárolódnak, vagy játék saját munkakönyvtárába (Program Files/játék név), vagy a Dokumnets and Settintgs -be. Fórumokon vagy játék leírásába meg tudod nézni pontosan hol.
Ezeket ha visszaállítod telepítés után az eredeti helyére, akkor működni szoktak.
1. Legyen mindig mindenről biztonsági mentésed!
2. Minden telepítődet őrizd meg! Pont azért, mert ha újra kell rakni a rendszert, akkor azokat is újra tudd telepíteni.
Upgrade-del meg elvileg megmarad midnened, de azért én nem bíznám erre a fél életem.
Ezt meg javaslom elolvasni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!