Tudnátok egy jó videószerkesztő programot ajánlani?
Figyelt kérdés
Régen Movie Maker-em volt és elégedett is voltam vele mivel egyszerű volt. Bár nemvolt benne minden amit szerettem volna de valahogy sosem jutottam oda hogy valami más programot használjak. Viszont most újra lett instalálva a gépem és eltűnt a movie maker. Sajnos nem tudom sehol megtalálni azt a verziót ami passzolna szerveremhez (windows 7 professional 32-bit). Eselteg ha tudtok linket egy olyan Movie Maker-ra ami passzolna a gépemhez vagy valamien más videószerkesztőre ami ingyen van és nem bonyolult akkor írjatok légyszi. Köszönöm.2015. júl. 4. 15:21
2/2 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!