Az Adobe Premiere Pro CS6 videószerkesztő a cpu-ból 2-3 magot használ?
Most az írhatjátok, hogy vegyek Intel-t, de úgysem fogok Intel-t venni, mert gamingezésben jobban teljesít az AMD.
Mindig azt mondják: Aki játszani akar az AMD, aki pedig vágni akar az Intelt vegyen.
Mongyuk nem azt mondom, hogy egy I7 nem kitolná a Gaminget is meg a videóvágást, de az nekem nagyon drága.
Hallod, te valamit nagyon félreértettél.
Játékra intel, vágásra amd vagy intel!
Nem igazán értem te miről beszélsz:
Amd azért jó, mert költséghatékony megoldás és sok szálon tudod futtatni. (i5-nél nem tudsz 8 szálat)
Pont ez kell a rendereléshez!
Játék 4 szálnál többet nem nagyon használ ki...
Az fel sem merül, hogy az AMD amit használsz, annak nagyobb a teljesítménye, mint az előző Intelnek ?
És nem azért nagyobb mert AMD, hanem csak korszerűbb, és újabb.
Az Intel nálam:
-Renderelés: 5* (FullHD,60Fps videó-t gyorsan renderelt)
-Játék: 4 (Éltem át kemény laggokat.)
Amd most nálam:
Renderelés: 4 (FullHD,60Fps videó-t lassacskán renderel.)
Játék:5* (Sokkal szebben fut, mint az Intelen.)
Butaságot beszélsz.
hogy lehet összehasonlítani valamit a pontos részletek ismerete nélkül ?
Ez öv alá ment !!
A két konfiguráció PONTOS paramétereit írd le! Kizártnak tartom, hogy ugyanolyan a memória (frekvencia, késleltetés, kiszerelés) és a vga-t is átraktad az egyik gépből a másikba és ugyanazok a játékok ugyanazon beállítások és patch-ek mellett, ugyazon verzióval futó driverek lennének...
és sem az amd sem az intel prociról nem tudunk semmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!