Pety001 kérdése:
Hogyan telepitsem a windowst?
Figyelt kérdés
Arra vagyok kiványcsi ha van a számitogépen winyo akkor hogy telepitsem a másikat hogy ezt kitörölje az öszes addatal egyut...vagy elöbb kitörlöm és aztán ujrateszem ?:?2015. júl. 3. 23:07
21/29 A kérdező kommentje:
Mik azok a fontos programok amiket lekell töltenem a wondows-hoz ??
2015. júl. 4. 20:48
22/29 anonim válasza:
Megvan az ISO formátumú Windows?
23/29 A kérdező kommentje:
ráraktam Dvd-re bootoltam és fölraktam szóval most töltöm le a programokat és nm tudom mi az amit lekkele töltsek ..
2015. júl. 4. 21:18
24/29 anonim válasza:
Driver-ek meg amire szükséged van.
25/29 A kérdező kommentje:
ayt én is tudom...de valami pontoabb megfogalmazást vagyis...a programok nevét ha lehetséges:)
2015. júl. 5. 09:19
26/29 A kérdező kommentje:
Letöltötem Avg,Direct X11,Realteck Hd studio,Daemontools,Utorrent,
2015. júl. 5. 09:59
27/29 anonim válasza:
Winrar,Imgburn,Eset,Anti-Malware malwarebyte,CCleaner,Recuva,Easeus Partition Magic,Adobe bővítmények,Java,Alchol 120%,Skype,Qbittorrent,Nglide,Opera,K-meleon,IceDrangon Browser,VLC.Nálam ezek vannak.
28/29 anonim válasza:
Az AVG mellé egy Comodo Internet Secure és a tűzfalt kapcsold be,a Windows félét meg kapcsold ki.Meg egy Anti-Malware.
29/29 A kérdező kommentje:
köszi
:D :3
2015. júl. 9. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!