Sürgős! Hogyan telepítsem újra a windowst a netbookomra?
Ezesetben úgy,hogy ha van egy másik PC-d, akkor abba rakod a DVD-t és ezzel a programmal
és egy pendrive segítségével csinálsz egy bootolható USB kulcsot amiről menni fog :)
4 gigás pendrive-om van, az elég hozzá?
Lépésről lépésre le tudnád írni nekem, hogy hogy kell? Nem nagyon értek hozzá, még sose csináltam ilyet és nem akarom se a pendrive-ot, se a netbookot elrontani.
"Nem nagyon értek hozzá, még sose csináltam ilyet és nem akarom se a pendrive-ot, se a netbookot elrontani."
Vidd el szakemberhez akkor! Esetleg kérd meg, hogy figyelhesd, amikor csinálja és legközelebb már menni fog!
Nem tűnsz túl önállónak a problémakörben, így bármi hiba adódik nem fogod tudni önállóan megoldani.
Kérdező: a kapkodás nem vezet soha semmi jóhoz. Ha még nem csináltál ilyent akkor szinte borítékolható, hogy tovább fog tartani és közel sem lesz olyan minőségű, mint ha szakemberhez viszed.
Persze ha nem hiszed, akkor majd a saját károdon megtanulod.
74% ha nem szeretnéd vagy nem tudod leírni, amire szükségem van, akkor minek írsz egyáltalán?
Az első válaszolónak köszi, akkor majd várom a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!