Sürgős! Hogyan telepítsem újra a windowst a netbookomra?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy van rajta egy külön partíció, amivel újra lehetne tenni, régen úgy csináltam, de azóta már le lett szedve róla. DVD-re ki van írva, viszont nincs küldő dvd olvasóm, a netbooknak meg nincs sajátja. Hogy tudnám megoldani?2012. szept. 25. 12:19
21/29 A kérdező kommentje:
Most lett kész, de nem tudom, hogy kell bootolni, nyomom az entert és nem csinál semmit.
2012. szept. 25. 18:31
22/29 A kérdező kommentje:
Vigyem fel az 1. helyre, vagy hogy kell?
2012. szept. 25. 18:31
23/29 csigarena válasza:
Elvileg arról bootol általában amire entert nyomsz vagy amire kiválasztást..(Nem minden bios egyforma)
Ha első helyre viszed és újraindítod az is jó.Milyen laptopod van pontosan és akor megnézem a biost.
24/29 A kérdező kommentje:
Acer Aspire One Happy, ezen kívül szerintem nincs más neve. Amúgy azt hiszem, sikerült, legalábbis a telepítő bejött, majd meglátjuk, mit csinál.
2012. szept. 25. 18:44
25/29 A kérdező kommentje:
Igen, telepít! Köszönöm szépen a segítséget! :) Ha lesz még valami, írok.
2012. szept. 25. 18:47
26/29 csigarena válasza:
Remélem minden menni fog :D Sajnos ez a windows tud meglepetéseket okozni még az utolsó pillanatban is :D
27/29 A kérdező kommentje:
Már okozott is :( Elkezdi telepíteni, aztán ugye újraindul, de utána megint ugyanúgy kezdi elölről a telepítést.
2012. szept. 25. 19:06
28/29 csigarena válasza:
Jó akkor a legközebbi ilyen előtt állítsd vissza a boot menüben a sorrendet és rendben lesz.
29/29 A kérdező kommentje:
Megoldottam, csak vissza kellett venni a pendrive-ot az első helyről a biosban. Innentől már menni fog, remélem. Még egyszer köszi!
2012. szept. 25. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!