Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen ez a google Drive?

Milyen ez a google Drive?

Figyelt kérdés
azt irják 15 giga ingyenes tárhely. Mennyire hasznos, illetve megbizhato ? telefonról meg gépről hozzáférve. központi tárhely, tehát igy bárhol lekérhetem a saját adataimat bármikor csak net kell ? Ezen kivül milyen hasznos dolgok, alkalmazások vannak még ?
2015. jún. 29. 00:30
 1/2 anonim ***** válasza:
az hogy neked mennyire hasznos azt te döntöd el nekem nagyon mert nem hurcolok magammal penriveot mindenhová.. és milyen hasznos alkalmazás kellene még? erre való a drive kávét nem fog neked főzni..
2015. jún. 29. 02:42
 2/2 A kérdező kommentje:
Akkor úgy mondom, hogy milyen kisegitő lehetőségek vannak, amik nem kimondottan szórakozásra, hanem lehetőségre egyszerüségre találtak ki. mert azért van egy jó pár alkalmazás a telefonon amiről aztse tudom micsoda.. csak úgy mellékesen kérdezem. De ezt a Driveot majd lehet megnézem. Amúgy olyasmire gondoltam, bár az Ftp már nem divat.. hogy a gépem bekapcsolva, mint server, s azon is ugyanúgy tárolhatok és bármikor elérhetem, persze ha van net. csak abba az a hátrány hogy csak akkor müködik ha megy a gép. De ezt pl elvileg meglehetne oldani távoli pingeléssel, hogy küldök egy jelet a router ipre hogy kapcsolja be a gépet. Mondjuk ezzel is csak annyi van ahogy észrevettem, a szolgáltató időnként mindig más ip-t oszt ki a routerre.
2015. jún. 29. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!