Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Google Drive védett?

A Google Drive védett?

Figyelt kérdés

Szeretnék a telefonomról szinkronizálni képeket a laptopomra a drive-on keresztül, mert nincs usb-kábelem, de félek, hogy esetleg valaki más is látja.

Tudom, ez összefüggésben van a megosztással, de nem tudom hol lehet beállítani, hogy a képeket és egyéb dokumentumokat csak én lássam és senki más.

Tudna valaki segíteni ebben?:/

2015. máj. 31. 11:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Alapértelmezetten csak te látod. Ahhoz, hogy más is láthassa, neked kell tenned. Szóval ne félj.
2015. máj. 31. 11:15
 2/5 A kérdező kommentje:
És hol tudom beállítani, hogy kivel osztom meg? Mert akkor így nyilván azt állítanám be, hogy senkivel ne osszam meg.
2015. máj. 31. 11:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Mondom, alapból senkivel sincs megosztva.
2015. máj. 31. 11:43
 4/5 anonim ***** válasza:
A Drive az nem a Google+ vagy a Facebook. Nem közösségi oldal, szóval nem az az alapbeállítás, hogy minden ismerősöd látja, amit felraksz. A Drive az egy felhő alapú tárhely, ami alapvetően arra van, hogy a SAJÁT fájljaidat tárold benne. Persze lehetőség van ezeknek a célzott megosztására, de azt külön be kell állítani.
2015. máj. 31. 11:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Azt azért hozzátenném, hogy az ilyen felhő alapú tárhelyekről van egy olyan pletyka, hogy "ami oda egyszer felkerül, azt nem tudod leszedni". Valószínűleg ennek van némi valóságalapja is. Ezért azt szokták javasolni, hogy csak nem túl szenzitív adatokat, vagy csak titkosított adatokat töltsünk fel ilyen helyekre. Persze egy átlag felhasználónak semmilyen hátránya soha nem fog származni abból, ha esetleg fenn maradnak az adatai, soha senki nem fogja megnézni őket, vagy hasonló. Mindenesetre a tudat sok ember zavar.
2015. máj. 31. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!