Miért jön be a hibaüzenet az Excelben?
Nem gyakori de azért kérdés.Microsoft Excel 2007.Tegnapig semmi bajom nem volt vele. De aztán kaptam hibaüzenetet. 'Az Excel nem tudja megnyitni a(z) mindegymianeve.xlsx fájlt mivel érvénytelen a kiterjesztése vagy a formátuma.Ellenőrizze hogy nem sérült-e a fájl, illetve hogy a kiterjesztés megfelel a fájl formátumának.' Én nem állítottam el semmit!
Azt megjegyezném hogy az utolsó sikeres megnyitás és az első sikertelen megnyitás között kaptam egy trójai vírust amit a vírus irtóm elvileg blokkolt.
A wordnél is megjelent a probléma.De a régebben létrehozott(pl tavaly) fájlokat megnyitja mind az excelnél mind a wordnél.Az újabbakat többnyire ideieket nem, helyette a fentebb írt hibaüzenet jön be. Van még esélyem megmenteni a fájlokat? Ötletek? Előre is köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!