Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » ADOBE Photoshop (animációkészí...

ADOBE Photoshop (animációkészítés) Segítség! Miért így mentette el a projektemet?

Figyelt kérdés
Pár hónapja használom a programot animáció készítésre, más programom nincs, ezzel is néha akadt gondom. Pl. nem lehetett megnyítni egy elmentett fájl-t, ezért mindig figyeltem, hogy jól mentsem el. Most ezesetben egy más, különösebb probléma lépett fel, megnyítható a projekt, de egy feketeség jeleník meg, minden eltűnt belöle, valószínű, nem lehet már előteremteni, de fogalmam sincs miért van ez. Neked volt már ilyen problémád? és mitől volt?
2015. jún. 24. 19:47
 1/2 Zénevű ***** válasza:

A File menü -> Save for web... menüponttal mentettél?

Ha ott az alap beállításokat használod, nem lehet gond a mentéssel. A projekt fájlodat ettől még psd formátumba mentsd, hogy később tudd szerkeszteni az animációdat.

2015. júl. 31. 10:02
 2/2 A kérdező kommentje:

Nem azzal mentettem:) talán kikapcsolodott vagy ilyesmi, annak ellenére, hogy nem mentette el rendesen... simán megjelent egy fekete semmi, amikor megnyítottam, ami furcsa mert nem csinált ilyent eddig...

Próbáltam visszahozni repair programokkal, de eddig nem jött össze, csak azt remélem, hogy a jövőben jöbben ne csinál ilyet:)

2015. júl. 31. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!