Miért nincs a gépemen hang?
Az alaplapi chipset oké, grafikai oké, hangdriver oké, még sincs hang, a driver nem elavult.Hangtesztek szerint jól működik minden, felveszi a mikrofonba beszélteket, le is játssza, de hang nem jön ki......sztereófülhalgató van csatlakoztatva, zsír új, hangfallal is próbálkoztam.
A biosnak lehet hozzá köze?
Igen mert én windows 7mintájára írtam le a menürendszert.
Windows xp esetében:
Starmentü/beállítások/vezérlőpult/hangok és audioeszközök/audio fül/hanglejátszás itt a lenyíló ablakon válaszd ki a használatban levő hangkártyát.
...most van e hang?
A fülest az előlapi csatlakozóba dugod?
Mert akkor lehet hogy le kell tiltani az előlapi jack-aljzat érzékelést. A Realtek HD hangkezelőben egy ilyen mappaikon van a program jobb felső részében, arra kattintva találod meg a beállítást.
Hátra dugom.....ennyire hülye nem vagyok...:)
Az normális h az everest nem mutat chipsetet az alaplapnál, pedig normálisna működik a gép?
Így megy sorba:
CPU
CPUID
ALaplap
Memória
Spd
itt kellene lennie a chipsetnek
lapkakészlet
bios
Valalmi nem stimmel nem?
a hangkártya sis 7012 de a sis 7012-es drivert nem engedi feltelepíteni....ötlet?
Nekem is ez volt a baj régebben és telepitettem ezt: [link]
Nme tudom neked müködne e de...proba szerencse
Miután telepitesz ujraindul a gép és ha minden ok lesz hang ma én a cstlakozást is megnéznem esetleg a hangkártyát de elöször próbáld meg ezt.
Sok sikert.:)
A realtek hd hasztalan....
Sis 7012 driver kellene de azt nem engedi felrakni.
Semmi nem elavult, minden rendben van, a tesztek szerint is!
Nem értem h miért nem engedi feltelepíteni, mindehogyan próbáltam már.Azt írja a telepítésnél h nem engedi windowsra telepíteni, de könyörgöm, windowsra van "teremtve" a driver.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!