Jozsoo kérdése:
Milyen programmal lehet dia összeállítást készíteni hanggal, ami xvid formátumú? Olyan kellene, amivel tetszőleges hosszúságot tudok megadni, hogy mennyi ideig látható egy kép.
Figyelt kérdés
Amit találtam, azzal max. 20 másodpercet lehet beállítani.Azért kell, hogy xvid legyen, hogy videolejátszóról lehessen megnézni. (mert a powerpointot ugyi nem viszi.)2015. jún. 23. 21:34
1/5 anonim válasza:
dia összeállítást xvidbe? azt nagyon akarni kell csak akkor megy.. esetleg képeket csinálsz elnevezed őket számokkal és úgy tudod vinni manuálisan a képeket a dvd is kezeli.. esetleg videót is csinálhatsz ezekből a képekből de ott problémásabb a lépkedés..
2/5 A kérdező kommentje:
Nem akarok lépkedni, az jó, hogy megy tovább automatikusan, csak rövid a 20 mp., mert a képhez tartozó hang 30 - 40 mp.-es
2015. jún. 23. 21:40
3/5 |Orfeusz| válasza:
A powerpointban van videó készítése a diavetítésből, de nem vagyok benne biztos, hogy xvid formátumba is lehet menteni. Esetleg a kész fájlt át tudod konvertálni.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi, mindjárt megnézem. Az átkonvertálás már nem lenne probléma.
2015. jún. 23. 21:43
5/5 A kérdező kommentje:
Hát, én nem találok olyan lehetőséget, hogy videó készítés. Ha van, légyszi. megírni, hogy (hol) találok rá?
2015. jún. 23. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!