Miért nem csinálja azt a Photoshop amit én akarok?
A Minap letöltöttem az Adobe Photoshop CC 2015-ös változatát . (Egyértelműen kalóz verzió)
De valamiért nem teszi meg amit én szeretnék. Amikor rámegyek a "Fájl" pontra legfelül, kiválasztom az "Új" lehetőséget, bepötyögöm a szivem joga szerint választott dolgokat, rákattolok az okra, viszont nem jelenik meg a fekete alapon az a kis fehér 1500x1500 pixelnyi cucc amin nekem dolgoznom kéne. Próbáltam bele húzni egy képet, hogy azon dolgozzam, de azt sem jeleníti meg. A programot megfelelően telepítettem, utasítások szerint, és crackeltem is. Valami megoldás, légyszi? Eléggé érdekel a program, és ha már itt elbukok nem igazán tudom kitapasztalni az egyéb idegőlő pontjait. Ha kellenek képek, azokat is mellékelek. (Mellékesen, ha ez lehet a hiba, itt vannak a gépemről tudott adatok: Processzor: Intel Pentium 4 3.00GHz Hyper Threading-el felszerelve
Memória: 1GB + 512MB (1,50GB)
Videókártya: ATI Radeon 9600XT / X1050 Series 256MB
Merevlemez: 120GB
BOCSI A HIÁNYOS ADATOKÉRT!!!) Válasz előre is köszönöm!
Ez nem a gyári program hibája, a te verziód hibás. Telepítsd újra, jobbat nem tudok.
G.
Én is programhibára gyanakszom, próbálj egy másik forrást letölteni, mert ez gyanúsan rossz.
Viszont ami feltűnt, hogy nagyon kevés a memóriád és a videóteljesítményed a photoshophoz. A minimális követelményeket nem éri el, ez is okozhatja, hogy nem tudod használni. Lásd:
Én azt javasolnám próbálkozz egy régebbi verzióval. A CS3 elvileg gond nélkül futna nálad. Vagy alternatív programokat használj. Pl a Hornil StylePix egy nagyon jó kis program, és ahhoz képest, hogy milyen pici elég nagy tudású. De kipróbálhatod a Gimp-et is, a rendszerigénye nem olyan durva mint a PS CC-nek, és azzal is sok mindent meg lehet csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!