Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan futtathatom online-ba...

Hogyan futtathatom online-ba egy SAMP szervert? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Csináltam egy SAMP szervert ám az a gondom vele hogy nem tudom online-ba futtatni. Annyit tudok hogy kell neki portot nyitni amit már meg is tettem de így sem akar működni.

Hamachisan tökéletesen működik és már játszottunk is rajta.

Kell még valamilyen mellék program hozzá hogy fusson online is?

2015. jún. 17. 08:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én is tanultam valami újat: azt hittem a SAMP valami LAMP átirat, míg kiderült, hogy ez egy játékszerver. (szóval nem a 80-as port kell neked. szerintem megadhatod, hogy melyiket használja)

Visszatérve: először ne a szervereknek nézz utána, hanem a legalapvetőbb hálózati beállításoknak. Mi az a fix ip, dhcp, mac, port átirányítás, külső és belső ip, stb...

2015. jún. 17. 13:41
 12/18 A kérdező kommentje:
Oké.Utánanézek.Valamelyiket már azért tudom. :)
2015. jún. 17. 13:44
 13/18 Tengor ***** válasza:

Nem én mondtam. Oké, és beírtad keresőbe, hogy mi az a fix IP? Megkerested hol tudod a routerben beállítani?

Az oldal lényege nem az, hogy mindent a szádba rágjunk. Ennyi erővel lehetne olyan is a szolgáltatás, hogy kimegyünk hozzád és beállítjuk. A kulcsszavakat megkapod, ami alapján már el lehet indulni. Ha nincs meg a menüpont, amit a tutoriál ír v. ilyesmi, akkor persze gyere kérdezni!

2015. jún. 17. 13:45
 14/18 A kérdező kommentje:

Én meg nem vitatkozni jöttem ide!Ez az oldal nem arról szól.Miért kell azt hogy ha valaki kicsit vagy nagyon nem tud valamit akkor le kell szólni?Nekem nem 5 éves korom óta van gépem mint a mostani gyerekek többségének.A normális reagálás az lenne hogy ha ennyire nem bírsz magaddal akkor menny fuss le 1 kilométer és közben gondolkodj el.

Olvasd el hogy mi van kiírva a weboldal tetején még ha ezt eddig nem tetted meg.Ennyi.

2015. jún. 17. 13:56
 15/18 anonim ***** válasza:

#13 Kimenni? Házhoz? :)

egyébként igazad van, lassan indulhatna egy oldal: "gyakoriteamviewer" néven... még kimenni sem kell!

Így is tulajdonképpen ingyen supportot nyújtunk, amiért más kap pénzt (reklámokra gondolok).

2015. jún. 17. 13:59
 16/18 Tengor ***** válasza:

Telefonod van öt éves korod óta? Csak mert gondolom egy telefonszámot ki tudsz keresni belőle. Vagy nem?

[link] első link! Ha nem vinnyogsz, hanem próbálsz magadon segíteni, már egy órája túllendültünk volna ezen a problémán.

2015. jún. 17. 13:59
 17/18 anonim ***** válasza:
#14 Megkérdezheted igen, de mivel mi a saját szabadidőnk rovására nyújtunk segítséget így nem illik visszaélni vele. Ha elakadsz, bátran kérdezz, segítünk. De mindent nem tudunk elmagyarázni helyetted, arra ott a google. Alapismereteket magadnak kell megszerezned, mi csak megmondjuk merre keress. Nekünk kevesebb idő és energia és nyilván te is részletesebb választ fogsz kapni, hiszen a neten fellelhető leírásokat és dokumentációkat nem tudnánk egy válaszba sűríteni.
2015. jún. 17. 14:03
 18/18 A kérdező kommentje:
Én nem azt várom el hogy ódákat zengjetek nekem, nem is azt hogy én miattam lemaradjatok valamiről csak létezik a világon az Etiket.Igyekezni kellene azért használni ezt nem pedig bunkóskodni.Én csak normális valaszt akartam volna kapni.ÉN kérek elnézést ha valamivel kiprovokáltam hogy vitázni kezdjünk.Szeretek nyugodtan aludni. :)
2015. jún. 17. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!