Veszek új gépet és megveszem rá a windows 7 home premiumot feltelepítem és utána rámegyek hogy frissítsen majd ha elérhetővé válik a windows 10 akkor az rohadtul megérte nem?
Nem értem a kérdést.
Neked kell tudni hogy megérte-e vagy sem.
Én még életeben nem vettem Windows operációs rendszert (saját használatra) és nem is fogok.
Te aztán jól kijátszottad a rendszert! ;)
De minek veszel új gépet ahhoz, hogy vehess windows 7-et?
#9: Nem 1 évig lesz ingyenes, hanem a Windows 10 megjelenésétől számított 1 éven belül igényelned kell az ingyenes frissítést. Ha ezt megteszed, életfogytig használhatod ingyen és közben bármikor újratelepítheted az igényelt termék kulccsal.
Amúgy én se kínlódnék vele, valószínűleg nem fogod tudni A Windows 10 -nél olcsóbban beszerezni a Windows 7 -et. Hiszen a Microsoft azt nyilatkozta, hogy a Windows 8.1 -el lesz egy árba az pedig annyiba került mint a 7.
Mikor újdonság lesz, akkor fognak rárakni 2-3 ezer forintot. Utána vissza fog süllyedni kb 28 eFt körüli árra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!