Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Megoldható programozás nélkül...

Megoldható programozás nélkül Excelben, hogy legördülő listából kiválasztva egy dátumot a hozzá tartozó értékeket az alatta levő cellákban mutassa meg?

Figyelt kérdés

Ha új dátumot választok, írja felül az előző adatokat az aktuáális dátum adataival. Például:

Minden napon más névnapok vannak. Ezeket én beimportálom és szeretném, ha minden alkalommal ugyanabban a mezőben jelenne meg a dátum lista alatt az aktuális név.

2015. jún. 16. 14:48
 1/1 coopper ***** válasza:

Szia.

Nem tudom az excel saját belső függvénye programozásnak számít-e, de szerintem ez egy tipikus példa az FKERES függvényre.

Ha egy segédtáblában vagy két segédoszlopban (dátum, névnap) megvannak az adatok, akkor FKERES-sel simán megoldható a dolog.

Sok, sikert.

üdv.

2015. jún. 16. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!