Windows 7 elindításánál kék ablak és kikapcsol
magától, miért van ez?
Figyelt kérdés
Windows 7 mellé tettem ubuntu 12.04-et külön partícióra, de az mellett mindig is működött a windowsom. Ma be akartam kapcsolni a windowsot, aztán kiírta, hogy normál módú inditás, javítás(ajánlott) ... ezt a szöveget régebben is kiírta, de most ha normál módban indítottam, betöltötte a windowsos logót és utána kék ablak jelent meg, 5 másodperc és kikapcsolt. Utána elindítottam javításban, ott valami lemezkarbantartást végzett, kiírta, hogy 1 vagy több órán át is tarthat. Már 7 órája csinálta és semmi, ugyan azt írta ki és töltötte tovább. Mi lehet a gond? Ez most a windows újratelepítését jelzi? Hogyan tudnám megtartani a windowsban tárolt dolgaimat, mert nagyon sok fényképem van, ami csak ebben van meg és nem szeretném elveszteni semmi pénzért sem :(
Ubival bootolj be és egy HDD-re mentsd ki az adataidat. Aztán tedd újra a Win 7-et!
Mondjuk remélem van biztonsági mentésed a fényképekről, ha neten ez a HDD már menthetetlen lenne!
2015. jún. 15. 15:01
3/17 anonim válasza:
Az a kék ablak kékhalált jelent.
2 oka lehet:szoftveres hiba(vírus és hasonló) vagy hardware-es hiba(VGA vagy HDD bedöglött).
Bluescreenview-vel meg tudod nézni hogy mi a baj.Lépj be csökkentet moddal.Ha az Ubuntu müködik akkor valószínűleg szoftveres hiba.De az sincs kizárva hogy a HDD-vel van a hiba.Mivel a Linux müködik még félig halt merevlemezen is.
2015. jún. 15. 15:20
4/17 anonim válasza:
Tudom hogy mi akart lenni a kék ablak, én azt kérdeztem hogy mi van oda írva. A kékhalál általában nem csak egy sima kék szar.
2015. jún. 15. 15:29
5/17 A kérdező kommentje:
lefényképeztem telefonommal, máris feltöltöm ... egyébként csökkentett mód indításánál is ugyan az az ablak jött be
.. na jó, de most egy kicsit megnyugodtam, mert most nézem ubuntun, megtudom nézni a fájlokat, amik windowsban is vannak, úgy hogy minél hamarabb el is mentem USB-re
2015. jún. 15. 15:35
6/17 anonim válasza:
Akkor nem a HDD-vel volt baj.Valamilyen vírús volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!