Kiterjesztett képernyőn maradt ablakot hogyan lehet megjeleníteni?
Ezt én se értem :DD
De amúgy ki van zárva, hogy ha csak 1 képernyő van használatban, és annyi is van beállítva, akkor máshol jelenjenek meg az ablakok. Képtelenség.
Ha PC-n megosztom a képernyőt, utána meg visszaállítom, akármit csinálok, nem fogom tudni a főképernyő asztaláról kihúzni az ablakokat, vagy ott a másik nem létezőn megnyitni.
Én azt nem értem hogy mit nem értesz?Ha megnyitod a felhasználói mappádat alapesetben ezek vannak ott:
AppData
Desktop
Documents
dwhelper
Links
Favorites
Pictures
Searches
Downloads
Saved Games
Contacts
Videos
Music
Ezek között ott a desktop azaz asztal mappa ha azt megnyitod azt találod benne mapparendszerben mint a képernyődön vizuálisan!
Nálam Win 10-en így sikerült:
- Legyen a tálcán az ikon (program elindít);
- Alt + Space (megjelenik egy kis ablak);
- Áthelyezésre klikk (megváltozik az egér kurzor)
- Nem klikk az egérrel, hanem valamelyik kurzor
billentyűje leüt (bal, jobb, fel, le ... mindegy);
- A (nagyon) várt ablak megjelenik az asztalon, ekkor bal-klikk az egérrel;
- Nagy sóhaj...
Ó köszi, már azt hittem be kell mennem a monitorért a munkahelyemre. Köszi!
Igen van ilyen, nekem lenovo laptoppal
Itthon rádugtam és/vagy csatlakoztattam wifin az okos tv-re de az a 3. képernyő lett. A problémás alkalmazás maradt a nem elérhető 2. képernyőn (az VGA kábellel volt feldugva, a tv HDMI-vel) De megoldva köszi. Amúgy olyan jó ez a nem hiszem, akkor nem létezik... hozzáállás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!