Ilyen fajta képet milyen fajta képszerkesztővel lehet szerkeszteni, és hogy? (Mire kell rámenni? )
Olyanra gondoltam, pl hogy az egész kép fekete fehér, csak mondjuk egy virágszirom színes...
Itt van rá példa is:
Nekem van Gimp-em, Xnviwe-em, és PhotoScape-m is. Egyiken se találtam! Vagy valaki tudja hogy milyen néven keressem ezt a funkciót?
Ezen a videón láthatod is.
10 éves lány vagyok. Nem értem meg ezeket a szövegeket... Légyszives valaki írja már le itt nekem opcióról opcióra! Hogy mi után mire kattintsak! Mert nem értem meg így de már nagyon idegesít! :'(
Légyszíves valakiii! Írja le nekem türelmesen! Köszönöm szépen!!!!
Nos kedves 10 éves lány!
Ez nem olyasmi amit pár kattinttással el lehet végezni. A képmanipulálás egy rendkívül összetett dolog. Egyszerűbb dolgokat mint kivágás, fekete-fehérré alakítás stb, könnyen el lehet végezni, de az igazán látványos effektekhez elég bonyolult útvonal vezet. Ezeket mellesleg általában professzionális programokkal csinálják, amik profiknak készültek. Ilyen például a Photoshop, vagy az ingyenes Gimp. Ezek mind hatalmas tudású programok, de megfelelő tudás is kell mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!