2003-as word-ben hogy lehet törtet képletet szerkeszteni?
nem a szimbólumban található ferde sablon törtekre gondolok hanem amikor én írhatom be hogy mi van a számlálóban nevezőben négyzetre emelem.
Pedig tanították de nem tudom hogy melyik menüpontban keressem,?!
Egyenletszerkesztő. Ha nincs, akkor telepíteni kell.
Bemásoltam a Microsoft oldaláról:
Amennyiben a Microsoft Office programcsomagot eredetileg hálózati fájlkiszolgálóról vagy megosztott mappából telepítettük, az Egyenletszerkesztő telepítését is arról a helyről kell végeznünk. Ha viszont CD-ROM-ról telepítettük az Office programcsomagot, az Egyenletszerkesztőt is a CD-ről kell telepítenünk.
1. Zárjunk be minden programot.
2. Az alábbi lehetőségek közül választhatunk:
* Microsoft Windows 2000 használata esetén kattintsunk duplán a Vezérlőpult Programok telepítése/törlése ikonjára.
* Microsoft Windows XP rendszerben kattintsunk a Vezérlőpulton a Programok telepítése és törlése ikonra.
3. A Jelenleg telepített programok listában jelöljük ki a Microsoft Office vagy a Microsoft Word elemet (attól függően, hogy a Word alkalmazást az Office csomag részeként vagy önállóan telepítettük), és kattintsunk a Módosítás gombra.
4. A Karbantartó mód beállításai képernyőn jelöljük be a Szolgáltatások hozzáadása/eltávolítása választógombot, majd kattintsunk a Tovább gombra.
5. Ha az Egyéni telepítés képernyő jelenik meg, jelöljük be az Alkalmazások részletes testreszabása jelölőnégyzetet, és kattintsunk a Tovább gombra.
6. A telepíthető szolgáltatások listájában az Office Eszközök elem melletti pluszjelre (+) kattintva bontsuk ki ezt az elemet.
7. Kattintsunk az Egyenletszerkesztő mellett lévő nyílra, majd jelöljük be A sajátgépről fut beállítást.
8. Kattintsunk a Frissítés gombra.
9. Indítsuk újra a Word programot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!