Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi értelme van a linuxnak, ha...

Mi értelme van a linuxnak, ha se munkára se szórakozásra nem tökéletes?

Figyelt kérdés

Felraktam a linuxot de rájöttem,hogy a wine programmal nem tudom elindítani a kedven programomat az unity3D-t. Hagytam a fenébe mert felmérgedtem és idegességembe játszani akartam flash játékokkal erre mit kapok. A flash játék nem insul mert újabb flash verziót kér ahhoz,hogy futhasson. Oké,akkor töltsük le gondoltam én fel is mentem a weboldalára ahol kiderült,hogy linuxra nem fejlesztik a flasht,szívás.

Mi a francra jó ez a rendszer így? Nem fogok unityről váltani másikra és nem fogok átmenni másik weboldalra játszani mert itt a legjobb a flash billiard játék.

gamedesire.com

Miért nem csinálnak egy olyan linuxot amire telepíthetők windowszos progik. Jó a linux mert nem szemetülődik tele és fényévekkel gyorsabb ennyi jót tudok adni neki. De ilyen fos plugin és program támogatások melett így a linuxnak túl sok értelme nincsen.

Úgy tűnik újrarakom a windowsot és kész 3-4 hónapig jó lesz aztán rakhatom újra megint ezt a belasulós szarságot.

2015. jún. 13. 03:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A freshplayer egyszerűbb telepítése:

[link]

2015. jún. 13. 23:26
 12/13 anonim ***** válasza:
Egyszerűen a kiindulási alapod hibás. Linux alatt Linux programokat kell futtatni. Ha ez nem megy ott a wine meg a virtual box. Most az elsődleges oprendszerem a Linux. jól működik. Pár progi meg wine alatt, valamint az egyéb oprendszereknek van telepítve virtualbox. A vitrualboxot főleg azért használom, mert a linuxos távoli asztalt még mindig lusta vagyok belőni.
2015. jún. 14. 08:23
 13/13 anonim ***** válasza:
Csak a saját nevedben beszélj. Nekem tökéletes a linux már 6 éve. A flash is megy. És egyébként a windows sem lassult be 3-4 havonta. Aki nem ért az operációs rendszerekhez, annak tök mindegy mit telepít fel.
2015. jún. 22. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!