Hogyan tudok kar (karaoke) 'fájlt' mp3-ba konvertálni?
Figyelt kérdés
2015. jún. 9. 20:22
1/6 anonim válasza:
"Kar to mp3"-ra nézted a google-ét?
4/6 donfetibo válasza:
Bakker nekem valami más böngészőm van mint a kérdező emberkéknek, ráadásul nem is akár milyen úgy töltöttem le a netről és a neve Opera és amit beírok képzeljétek el meg keresi!!!
Ez a kérdező emberkéknek szól, mert szerintük nehezebb be írni a böngészőbe a kérdést mint ide a gyakoriba be írni!!!
Itt a link:
☺☻
5/6 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszírónak:képzeld én chrome-ot használok és mielőtt feltettem a kérdést letöltöttem egy programot 'Mp3 karaoke'de a kar. 4 perces ez a program viszont 1 percet konvertált át. Ezért tettem fel a kérdést... ha meg nem sértem, és ne haragudjon de 100X idiótább kérdések is vannak,amiknek semmi értelme és tessék azokat fikázni...
2015. jún. 11. 14:22
6/6 Tengor válasza:
Ha megveszed, akkor valószínűleg a maradék 4 percet is át fogja konvertálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!