Van egy . Ass kiterjesztésü fájlom - karaoke akar lenni -, de nem tudom mivel játszhatom le. Át kell ezt is konvertálni valami mássá, vagy hogyan játszom le?
Subtitle Workshop
Ha esetleg gond van az .ass-sel, akkor ezzel átkonvertálhatod. Ajánlott az srt, azt minden ismerti.
Ha a szöveg ugyanazon néven (pl. valami1.avi és valami1.srt)van a videóval és egy mappában, akkor minden lejátszónak vinnie kell (sz-gépen biztos).
Videó gyártásra a windows movie maker is jó. Belerakod a zenét+1 képet végig (vagy azt se és akkor tök fekete a háttér), elmented, kész.
oké, kipróbálom... De szerintem nekem már ott a bibi, hogy a videóra rátegyem.
Eddig az megvan, hogy szótagonként rávágtam a zenét. Elmentettem így is meg megpróbáltam beleilleszteni a videóba is. De a videóba illesztettet nem ismerte fel. Tehát most van egy szóragokra vágott zenei .ass -om meg egy videóba ágyazott szöveg zenével. De egyikkel sem megyek semmire.
Na de most kipróbálom ezt a Subtitle Workshop 2.51, hátha megoldja a problémámat. Köszi a tanácsot!
Na jó, nekem a .ass csak sima felirat kiterjesztés, nem vágom, hogy milyen karaoke-t akarsz csinálni, de ezt találtam neked:
Igen-igen pont ezzel csináltam :) :P
A videó "hozzávágásánál" rontom el szerintem...az nem megy... látom le van írva, de még sem megy..:(
Bocsánat, de ez az első próbálkozásom és nincs akitől megkérdezzem ill. segítséget kérjek.
Találtam egy jó programot, ki is próbáltam, tényleg nem nehéz:
Aktivációs kód:
Csak meg kell nyitni a zenét (videó is jó, leszedi a hangot), be lehet rakni háttérbe képet (vagy videót).
A szöveget txt-be fogadja, pl. netről leszedtem, Jegyzettömbbe másolva .txt-be mentve.
Lejátszást és a szinkronizálást elindítva csak a bal egérgombbot kell nyomogatni.
Ha minden kész van, el lehet menteni különböző videóformátumokba (pl. avi is).
Jáááááj...bocsi
nem a set gombot nyomkodtam hanem a szavakra :P
KÖszi szépen a segítséget, most már menni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!