Milyen operációs rendszer lenne a legideálisabb a gépemre?
Figyelt kérdés
Intel Core2 DUO CPU E6550
2.33GHz, 2 GB RAM
NVIDIA GeForce GT 440
2015. jún. 8. 21:31
1/8 anonim válasza:
Erre rámegy minden ismert x86-kompatibilis rendszer, szabad a választási lehetőség.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Jelenleg win7 ultimate-m van,gondolkoztam,hogy megnézem milyen a Mac OS X,de nem tudom futna-e rajta.
2015. jún. 8. 21:35
3/8 anonim válasza:
Az csak csilivili apple gépen megy.
4/8 anonim válasza:
Megpróbálhatod, a legtöbb intel + nvidia konfigon elindul, inkább a hálózati kártyával szoktak problémák lenni, de az csak akkor derül ki, ha megpróbálod.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2015. jún. 8. 21:55
6/8 anonim válasza:
akkor már inkább egy linuxot szedj le rá ha a játék nem fontos.. vagy valamelyik windows (7\8.1) home edition ami 32bites
7/8 anonim válasza:
Én használok Windowst, OS X-t, egy darabig használtam több Linux disztrót és határozottan az a véleményem, hogy ha nem játszol, nagyon jó az OS X. Próbáld ki, ha nem megy a hálókártya vagy kevésnek érzed a 2gb ramot, akkor meg dobj rá inkább egy neked tetsző Linuxot.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. jún. 11. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!