Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mennyi ideig fut a Memtest86...

Mennyi ideig fut a Memtest86 (v 4.3.7)?

Figyelt kérdés

Procim: FX 6100

RAM: 8gb 1600 mhz, ddr3 (nem tudom a pontos tipusat, de nem naname markaju).

17 oran at futott ugy, hogy egyszerre csak 1 magot hasznalt, most mar folkapcsoltam az osszeset. Kerdesem az lenne, hogy mennyi idot kell varnom ahhoz, hogy befejezodjon a program? Utana lesz valami hibajavitasi lehetoseg?( kb 130 mb-nyit kene atcimezni, hogy a rendszer ne hasznalja a hibad reszeket)

Most itt all a teszt:

Time: 17:29:19 Iteration: 6 Adrsmode:64 bit Pass: 6 Errors :65535+

Valaszokat koszonom!

Ellnezest az ekezetekert, esetleges elirasokert, igy is orultem, hogy be tudtam ide potyogni a telomrol.

2015. jún. 7. 11:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Elvileg végtelenségig. Amíg le nem állítod. Lefutott minden teszt, 6 hibád van. Mire vársz?
2015. jún. 7. 11:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Akarom mondani 6 ment át! Nem 6 hiba csak összemásoltad.
2015. jún. 7. 11:32
 3/3 A kérdező kommentje:

Koszonom!

Hogyan tudnam ugy leallitani, hogy a megtalalt hibakat kimentse nekem valamilyen formaban?

Illetve -mint emlitettem- javitasi lehetoseg nincs benne? Valamivel lehet ezt javitani? (Az adott, hibas cimeket kivonni a forgalombol?)

2015. jún. 7. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!