Memtest86+ hibát ír ki, garancia érvényes még?
Megvettem az új laptopot szépen felment rá a win8.1 (tört) másnap már nem indult be kékhalállal kidobott utána az összes formázásnál újraindult a gép nem lehetett semmitse rárakni a linux is csak pendriveról bootolt a memtestet arról futtattam, teganp az első tesztnél 1 hiba akadt 18 órája fut a program most 4 piros sor is van 15 hibát számolt elvileg, a garancia erre akkor kifog még terjedni vagy azzal hogy már tört windowst raktam rá elveszik ?
Ill a további hardwereknek eshetett-e baja ettől?
Esetleg a winchester is rossz?
Vagy tényleg csak a kernel és a memória a hiba?
A laptop egy Lenovo G 505
Közük sincs a szoftverhez amit ráraksz. A garancia csak hardverre vonatkozik. Ha a Memtest86+ hibát ír ki, akkor úgy is van valószínűleg. És 100%, hogy nem a tört Windows miatt hibásodott meg.
Cseréltesd ki ha még benne vagy az időbe, ha nem garanciáztasd.
Az eredeti windows azért fáj nekem mert 20e forint saját tapasztalataim alapján teli van hibával az összes ráadásul viszont sok program ami kell az azon fut el így a linuxot kevésbé használom mert azon meg nem találom meg azt ami kell vagy nem ugyanazt amit megszoktam arról nembeszélve hogy a hiba okait mindig saját kezüleg kellett megoldanom mert még a hivatalos fórumokon sem volt megoldás rá és ismert hiba volt de nem javították, azóta csak törtet használok mert nem éri meg a pénzt az Applere meg nincs pénzem.
A másodiknak nagyon köszönöm a válaszát :) újonnan vett 2 év garival de akkor a szoftver használatért nem kérhetnek számon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!