Eset nod törlés megszakítás után hogy lehet véglegesen törölni?
Sziasztok,
leakartam törölni a nod vírusírtót újabb verzió telepítés miatt, a törlési folyamat megállt és idegességemben rámentem a mégsére, ma újra próbáltam törölni de már nem engedi, azt írja hogy "csak azt lehet törölni amit telepítettünk". sem vezérlőpultban sem Ccleanerben nem látom az eset-et hogy onnan töröljem.
Teljesen hülyeséget csináltam vagy valahogy menthető a helyzet? Köszi előre is.
evvel megpróbálhatod
esetleg megkeresheted a mappáját, hátha van benne valami uninstaller nevű futtatható fájl
legelőször az eset mappában lévő uninstallal próbálkoztam. és az nem működik most.
De megpróbálom azzal amit linkeltél köszönöm szépen :)
Szerintem letörölted, csak a türelmetlenséged miatt pár mappa - meg registry bejegyzés - visszamaradt.
A CCleanerrel ki tudod pucolni a sehova sem mutató és hibás bejegyzéseket, a többit meg manuálisan ki tudod törölni.
#5 Ha nagyon nem akarja az igazságot, akkor telepítsd fel újra a törölt verziót és utána szabályosan távolítsd el unistallal.
Ha előzőleg nem adtál meg egyéni telepítési útvonalat, akkor ugyanoda fogja felrakni ugyanazokat a fájlokat mint korábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!