Hogyan tudnám eltávolítani a Crossbrowse programot véglegesen?
nézd meg a böngésződ ikonjának tulajdonságait
és ird le ide mit tartalmaz
Leírok egy gyors és hatásos megoldást erre. 3 db programot használtam hozzá, kb. 5 perc alatt megoldható a probléma.
Programok : Adware removal, ashampoo win Optimizer (az utóbbi képes lenne eltávolítani egymagában a problémát, de blokkolja a program!) és a Total Commander
Miután fent vannak a programok az adware removal simán tudod futtatni normál módban szinte pár kattintással végzel vele, viszont
a Win Optimizerhez indítsd újra a gépet csökkentett módban. Ha megvan csinálj egy optimalizálást, utána pedig a startup tuner-be kapcsold ki a crossbrowse-t, ha megvan ez is,
Total commanderbe rejtett fájlokat engedélyezve, az felhasználóneved/appdata könyvtárba töröld ki a crossbrowse mappát utána a chrome-t (google néven lesz).
Ha ezek megvannak, utána eltűnik ez a szörnyűség. Lehet nem hangzik egyszerűen az amit leírtam, de higgyetek nekem, nem kell órákat keresgélni próbálgatni semmit, ez 100%-ra működik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!