Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » HELP! A windows XP problémám!...

HELP! A windows XP problémám! Kérdést is én tettem fel! DE MOST MÉGROSSZABB! Mi a válasz rá?

Figyelt kérdés
Nah annál voltam hogy sar volt a windowsom azt ráraktam a NOD32 próbaverzióját és másnap NYEKK! Nem találja a vindowsot. a merevlemezem nem dolgozik de a jelzőfény ég.ezt írja ki: DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER...! nah itt a probléma. Nem tudom mit tegyek, jó lenne ha letudnám tölteni a winfost ISO formátuumban csak salynos ilyen nincs magyarul.(legalábbis azthiszem) MEGADOM AZ MSN SKYPE EMAIL IWIW bármit csak tudjatok segíteni lehetőleg anélkül hogy szerelőt kéne hívnom!
2010. febr. 27. 08:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Múltkor hasonló volt nekünk is, igaz magyarul írt ki olyan üzenetet, hogy nem imeri fel a Windost. Hát Nod van nekem is. Nálunk annyi történt, hogy fogtam a Windows cd-t és újratelepítettem. azóta működik...
2010. febr. 27. 08:37
 2/8 anonim ***** válasza:
szia, legegyszerűbb ha fogod a kis hálókábelt (ami a kis áramot a adja a gépednek) kihúzod leszeded a gépház oldalát és az alaplapon van egy pici óra elem, azt kiveszed 10mp vársz viszateszed, adsz neki áramot, és kész is
2010. febr. 27. 08:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Telepítsd újra az XP_t. Utána működik.
2010. febr. 27. 08:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Írtam privátban. J.
2010. febr. 27. 10:38
 5/8 anonim ***** válasza:
csinálni kell egy rendszerindító lemezt egy működő gépen, ennyi a trükk :D
2010. febr. 27. 12:11
 6/8 anonim ***** válasza:
59%

Egy szerény ötlet:

cd-ről futtatható xp (Hiren's boot cd) a hozzá tartozó javítókészlettel. Legalább a hiba okát kideríti. Talán javítja is.

vagy

cd-ről futtatható linux (Puppy), aztán win-mount-tal és megfelelő winfosos programokkal hibajavítás megkísérlése.

vagy

felteszed a kezed, nagy levegő és újrahúzod az egészet, közben hangos szidalmakkal Bill bácsi nevét beleszőve...

2010. febr. 27. 12:49
 7/8 A kérdező kommentje:
ha kipróbáltam ezeket akkor írok!(de nem az hogy nem ismeri fel hanem a merevlemezem se megy de a vörös lámpa megy) lehet ez a probléma, felmondta a szolgálatot a merevlemezem. Remélem sikerül.
2010. márc. 14. 11:02
 8/8 A kérdező kommentje:
:( nem lett jobb. De azért még küzdök érte továbbra is várom a válaszokat!
2010. máj. 14. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!