Miért nem tudom telepíteni? Tudom ugysem jön válasz rá de megpróbálom
Figyelt kérdés
Na Aiont szeretnék játszani és egyik törtszerón azt írták hogy NCsoft-al kell letölteni és amikor rányomok, letölti, le is töltötte de azt írja hogy nincs elég hely...a mappájába 9,18 giga van 5 fájl és 1 mappa + van 10 giga szabad hely...mi az istenért csinálja ezt? ötletek? Tudom nem fog jönni válasz rá de próba szerencse2011. máj. 15. 18:09
1/2 anonim válasza:
Miért vagy ilyen naív?Ritka az,ha nem jön egy kérdésre válasz. Amúgy meg szerintem próbáld egy másik meghajtóra telepíteni,ha nem megy.Ha úgy sem sikerül,akkor meg célszerűbb szakemberhez fordulni.
2/2 A kérdező kommentje:
Azért vagyok naív mert eddig egy hasonló kérdésemre sem jött válasz igaz az nem ennyire népszerű játékról szólt de mindegy. Megpróbálom, már azon vagyok de valahogy eddig a C-re rakta pedig a D-t jelöltem be (azon 540 giga szabad hely van)
2011. máj. 15. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!