Hogyan töltsek le vírusírtót? Nem engedi!
Figyelt kérdés
Akárhányra rámentem eddig, egyből bezárta az ablakot, jobb esetben engedte letölteni de ha meg akartam nyitni akkor zárta be. Ilyenkor mi a megoldás?? Hogy töltsek le vírusírtót?2010. febr. 26. 22:28
1/7 anonim válasza:
Ilyennel még nem találkoztam... nem lehet hogy valami másban van a hiba?
Mást enged letölteni csak vírusírtót nem?
2/7 A kérdező kommentje:
Mást enged letölteni. De vannak még ilyen érdekességei, pl amiben szerepel az "anti" szó, legyen az akár egy videó,akár egy szöveges dokumentum, ugyanígy bezárja :S
2010. febr. 26. 22:46
3/7 anonim válasza:
ezt bizony egy vírus csinálja, blokkolja az ismert vírusírtók telepítését, nem 1 ilyennel volt dolgom.
indítsd el a gépet csökkentett mód hálózattal, és úgy szedj le egy vírusírtót. kezdetnek a Malwarebytes is jó lesz, ez megtalálja ezt a férget és leszedi, utána már tudsz normal módban is letölteni.
Ha így nem meg akkor sajna vinyó ki, és egy másik gépre rákötöd majd egy teljes vírusírtás
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :))
2010. febr. 26. 22:52
5/7 anonim válasza:
Rootkitnek hívják azt, ami ezt csinálja. Az ilyen spéci, DVD-s XP-ken szokott lenni XP PE vagy Vista PE. Azokon van vírusirtó, ami frissíthető, azzal kéne átnézni a gépet.
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!