64-bites operációs rendszerhez (pl windows 7) honnan töltsek le ingyen Nod vírusirtót? (ha lehet korlátlan ideig működőt)
Figyelt kérdés
2011. febr. 25. 23:49
1/3 anonim válasza:
Próbaverziót pl a hivatalos oldalukon találsz 64bites win7-re amit azthiszem minden hónapba simán újratelepíthetsz(ez régen ígyvolt mostanság nemtudom).
Kalóz verziót egy pillanat alatt találtam jópárat azt nemtudom ezek hogy frissítik magukat meg ilyesmi de ilyet inkább nem linkelném.
2/3 anonim válasza:
sehogy.
a nod alapból korlátlan, nem a működése áll le, hanem a frissítése. a központi szerver a licenc lejárta után nem nem fogadja be az azonosító kódot és nem adja ki frissítéseket. a program ettől még működik rendesen. azért nem lehet törni, mert nem a programon kell változtatni, hanem olyan kód kell neki, amit elfogad szerver. az meg vagy van, vagy nincs.
3/3 A kérdező kommentje:
Ok, én is így gondoltam, csak nem részleteztem ennyire. Tudna valaki ilyen kódot szerezni vagy egy programot amivel lehet aktiválni?
2011. febr. 26. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!