Milyen 64 bites konvertáló programokat ismertek, és honnan lehet letölteni?
Később még nekem is szükségem lehet rá,ha teszek fel 64 bites rendszert,ezért keresgéltem kicsit.Hát nem tapasztaltam a bőség zavarát. :)
Egyet azért találtam,de én még nem használtam.Kíváncsian várom én is a tippeket.
A WinAVI is 32 bites, ráadásul Shareware, és mondjuk rippelésre nem használnám, mert nem szedi szét a DVD-t, csak a VOB-ot konvertálja közvetlen...
Nem tudom miért nem rakják külön a 64 bites, és a 64bites rendszeren futó 32 bites programokat..., én is kerestem az x64bitdownload.com-on, de még az sem jelent semmit, amin ott a logó, eddig egy programot találtam, ami 64 bites, az a Quick Media Converter.
Na igen, annyira nem néztem meg, de szétvágást írtam, nem összefűzést...
Az összefűzés talán elég, ha pl 1 filmet konvertálsz, bár akkorsem biztos, hogy kimarad a menü..., szóval olyan kéne, ami különválasztja a jeleneteket, ha kell, pl., ha egy koncert DVD-t, vagy olyat konvertálsz, amin klippek vannak, ne csak tekeréssel lehessen váltani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!