Az összes személyes fájlt blokkolta a számítógépem és indításkor ezt a táblázatot amit linkeltem dobta ki ez mit jelent?
Ilyet még soha nem csinált és nem tudom ez miért van ezt a programot nem is ismerem, ez ellen mit lehet csinálni mert az összes képet a gépemen nem tudom megnyitni létszíves segítsetek... :S
csökkentett mód hálózat nélkül úgy próbáld bekapcsolni a gépet ha ugy még nem hozza be akkor még kitudod törölni.
Malwarebytes Anti-Malware usb kulcson keresztül lefuttatod
bootolj be egy vírusirtóval pl.: eset nod32 rescue cd
vagy valami ilyesmi szöveggel kell rá keresni
vagy ott a hitmanpro kickstart vagy micsoda (most nem nézek utána)
Nekem a SpyHunter megtalálta, de az ingyenes verzió nem szed le semmit, én szedtem le kézzel a CryptoWallt, de az nem tudta befejezni a munkáját.
Az adataid az árnyékmásolatokból talán még vissza tudod nyerni, de ha a vírus jól dolgozott, akkor már nem. Ehhez hatalmas segítség a ShadowExplorer.
Ha nem tudod leszedni a vírus, akkor vidd el a gépet valakihez, aki leszedi róla. Vagy lementi az adatokat (ami megmaradt) és új rendszert rak.
Amúgy nem nagy szám leszedni, általában egy értelmetlen (véletlenszerű) nevű exe végzi a rombolást, amit egy dll futtat néha, nem fut állandóan. Le lehet lőni a folyamtok közül, ha megtalálod. Aztán le kell törölni a lemezről, amit én csk Unlockerrel tudtam, és a registryből kipucolni egy-két bejegyzést. Interneten leírják hogyan kell. De idővel kivégzi az összes fájlod, úgyhogy ne járasd a gépet sokat vagy csak csökkentett módban. Vagy egy másik rendszer alól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!