Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan kapcsoljam ki teljesen?

Hogyan kapcsoljam ki teljesen?

Figyelt kérdés
Minden alkalommal, amikor újratelepítésre kerül a sor (Win7 x64), az első dolog, amihez hozzákezdek az a Windows Update kikapcsolása. Nem foglalkoztat a tény, hogy frissítsek akármit. De valahogy mégis a Windows rendszert a háttérbe frissíti. Ha minden formába kikapcsolom teljesen, akkor is azt veszem észre hogy minden ok nélkül egyre kevesebb a hely a C-meghajtón. Hogyan tiltsam le teljesen a frissítést?
2015. máj. 23. 13:11
 1/6 anonim ***** válasza:

az nem a frissítés!Biztonsági mentést csinál!

https://www.youtube.com/watch?v=fUa_XI5CYbw így tudod kikapcsolni!

2015. máj. 23. 13:58
 2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm! ezzel készen is lennék. csak az a baj, hogy 200 MB szabad hely maradt a C-meghajtón (össz.:14 giga), mert felment a rendszer mérete 12 gigára. Ezt valahogy vissza lehet állítani hogy a rendszer ne foglaljon ennyi helyet? Vagy telán telepítsem újra és egyből alkalmazzam a rendszervédelem kikapcsolását?
2015. máj. 23. 14:19
 3/6 anonim válasza:

Használj CCleaner-t! Nagyon hasznos kis program. Ha lefuttatod egyszer-kétszer rengeteg nem használt szutykot leszed a gépről.

Nem tudom mennyire szoktál... Ha letöltessz valamit a netről, és "mentés másként" helyett megnyitásra mész, akkor a Temp mappába pakolja a letöltött fájlokat, és sajnos ezek gyakran ott is maradnak, illetve egyre inkább gyűlnek. Ez a kis szoftver meg az ilyen fájlokat törli, na meg sok más mindent beállítástól függően.

Ha böngészel a Cache-ben tárolódnak a böngészett adatok, és egy hosszas youtube-ozást követően igencsak sok helyet elfoglal, akár 1 gigát is használattól függően.

Vagy ha telepítesz. Mivel valahova a telepítés közben is csomagolnia kell a telepítendő anyagot azok is több helyet foglalnak ideiglenesen (A telepítés végéig.)

Ha a C partíciódnak (Rendszer partíció) kevés helyet adsz, nagyon sokszor fogsz hely hiányban szenvedni :P

keresőbe -> %temp% -> ide pakolászódnak a letöltéseid a megnyitással.

2015. máj. 23. 17:12
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Ezzel a programmal is próbálkoztam a délután folyamán sajnos kb. 100 MB-okat szabadít fel. Későn vettem észre, hogy alig maradt szabad helyem. Ha nem más újratelepítem még egyszer és akkor vetem be a CCleaner-t és a rendszervédelem kikapcsolását. A múltban is gyakran fogyott a szabad hely, de most nagyon :)
2015. máj. 23. 19:54
 5/6 anonim válasza:
Remélem sikerül megoldani ;) Sok szerencsét!
2015. máj. 23. 23:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Tegnap újratelepítettem újból a gépet és ezt a két módszert alkalmaztam és minden rendben van! Még egyszer köszönöm nektek ! :)
2015. máj. 24. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!