Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Witcher 2 optimizálatlan...

A Witcher 2 optimizálatlan lett egy kicsit nem?

Figyelt kérdés

Csak azért mert közepesen kéne vinnie a gépemnek de alacsonyban is nagyon szaggat

A gépem: proci AMD Athlon 2X II

Videokártya egy 512es msis valami :D

2gb kingston ram ezen elvileg nem kéne szaggatni (az lehet baj hogy a procim elvileg egymagos de én magositotam eredetileg egy amd sempron 140es )

2015. máj. 22. 21:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Elég optimalizálatlan, de amíg nem adod meg rendesen a videokártyád, és hogy milyen beállításokkal próbálkozol (felbontást is beleértve), illetve milyen oprendszeren, addig max. tenyérjóslást tudunk biztosítani.
2015. máj. 22. 21:35
 2/5 anonim ***** válasza:
miért lenne optimalizálatlan? egyszerűen gyenge a géped az 512-es valami kártya lehet egy passzív hűtéses krumpli is szóval közelebb nem vagyunk.. ha windows 7-ed vagy 8-ad van a ram is éppen hogy elég neki.. a prociról nem tudok mondani ha stabil a stressztesztekben a 2. mag feloldása után akkor nem az jelenti a problémát (bár nem tudom milyen erős nincs kedvem keresgélni)
2015. máj. 22. 21:37
 3/5 A kérdező kommentje:
Nah megvan a vidikártya neve :ATI Mobility Radeon 4500/5100 Series és az op rendszer win 8-as és a felbontást pedig próbáltam mindenhogy de egyik sem működött amugy 1600x900 ban szoktam játszani,de azért furcsálltam kicsit mert a COD Black Ops 2nek is hasonló a gépigénye de mégis ment közepesen 20-25fpsel
2015. máj. 22. 21:43
 4/5 anonim ***** válasza:
nekem egy i3as 635m (2gb dedikált), 6gb ram és akad 1366x768-ban. szal a tiednek el se kellene indítania :D
2015. máj. 22. 22:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Örülhetsz, hogy egyátalán elindul rajta. A laptop nem játékgép.
2015. máj. 23. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!