Válaszoltok a sims2-vel kapcsolatos kérdéseimre?
Nem kell házasság ha csak szexelni akarsz:)
Elég ha az emberkéddel ráfekszel az ágyra,és a másik embert oda hívod.majd rákattintasz,és rámész az etye-petye szóra..és már szexelnek is:)
Nem kell esküvőt sem csinálnod.Elég ha csak rámész,hogy "megkéri a kezét",majd jön egy kis film,hogy az illető emberke letérdel,és gyűrűt ad.Onnantól kezdve házasok..
Neked is lehet egyszerre több simed is,ha tudsz egyszerre többel is foglalkozni..(kezdőknek elég egy is).A többi sim is játékban van,hisz ők lesznek a barátaid,szerelmeid..A kapcsolatot neked kell majd kialakítani.Vannak több szakmák is,ahol el kell érned a szinteket..
De ezek mind le vannak írva magyarul is...
szia,
szexhez tényleg nem kell házasság.
szexelni lehet, ágyban, autóban, van az a fotós kabin (bocs, nem tudom jobban leírni) ott is lehet, jakuzziban lehet még.
Az előző válasz rendben volt. De ha te nagy esküvőt szeretnél természetesen azt is lehet rendezni. Akkor áthívhatod pár barátodat, meg szomszédságból is érkeznek. Egyetemen, kirándulásnál..rengeteg sim van, akikkel barátságot köthetsz, szerelmes lehetsz, vagy épp ellenséget szerezhetsz magadnak. A munkákról..sok féle van. Ahogy irtad hogy tanár, rendőr, az teljesen rendben van. Úgy ahogy a valós életben is elég alacsony szinten kezdesz dologzni, de ha folyamatosan bejársz és fejlődsz a munkában is előrébb juthatsz.
Remélem tudtam segíteni. Szerintem megéri ez a játék! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!