Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Szerintetek szánalmas a...

Szerintetek szánalmas a mostani CS banda?

Figyelt kérdés
Valaki egy kicsit jobban játszik már rögtön hacker így szaladnak az adminhoz és az admin feljön és minden utánajárás nélkül banol. Ebbe az az írónikus, hogy pont egy olyan 12 éves gyerek pattogott nekem, hogy hacker vagyok aki aimozott meg wallhackelt, mert a céltózt pontosan akkor tartotta a fal sarkára, amikor kijött onnan egy csapattársam.

2015. máj. 9. 19:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a 12 évükhöz méltóan viselkednek. Ha nem tetszik, játssz olyan játékkal, ami más demográfiát vonz be.
2015. máj. 9. 19:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy elég sok játékot próbáltam, már, de hamar megunom a single részét mert, amikor leülök játszani hú de jó, de gyorsan meg lehet unni és szeretek igazi emberekkel játszani így kipróbálom a multit, de természetesen majdnem mindenütt ugyan ez volt. SAMPon is jártam már így DM-ezés közben. Ugyan ez volt, amikor BF-eztem, pedig BF-ben nincs is magas statom. Nem nagyon van olyan játék, ahol ne lenne ez. Ráadásul az élet íróniája, hogy általában azok baszogatnak, hogy hacker vagyok akik tényleg hackerek.
2015. máj. 9. 19:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Milyen mostani? 2002 óta ez megy.
2015. máj. 9. 19:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor másképp fogalmazok: Ha zavar, ne játssz FPS játékkal, mert azok ezt a demográfiát vonzzák be. Más műfajokban jobb a helyzet.
2015. máj. 9. 19:39
 5/5 A kérdező kommentje:
GTA nem tudom mióta FPS :D Amúgy az is a baj, hogy nem túl stabil vassal rendelkezem így rengeteg játéktol elesek, amit szívesen kipróbálnék.
2015. máj. 9. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!