A párom gépén beírtam egy e betűt a címsorba, és egy erotikusmasszázs.hu oldalt írt ki automatikusan. Ő azt mondja nem nézett ilyet. Végignéztem az előzményt (tudom, szánalmas) nem találtam ilyen keresést. Az m betűnél is hasonlót ír. Hogy lehet ez?
Figyelt kérdés
2015. máj. 6. 23:48
1/9 Komplikato válasza:
Ha olyan oldalt nyitott vagy nézegetett amik kinyitnak más oldalakat (van sajnos elég sok ilyen), akkor nem tehet róla. Néha mindenféle feltelepülő szemét magától is kinyithat ilyet. Ha az előzményekben csak a nyitó oldalaikat találod ezeknek, akkor nem használta őket, csak megnyíltak.
2/9 A kérdező kommentje:
Hú, köszi, az lehet, mert gyanús volt, hogy csak a főoldalt adja be előzménynek. Igen, pl egy online filmnézőt szokott, ott vannak is erotikus hirdetések olykor.
2015. máj. 7. 00:03
3/9 anonim válasza:
A tapasztalat azt mutatja, hogy 1000-ből egyszer az ember véletlenül elfelejti privát módban nyitni a böngészőt, és akkor bekerül az előzménybe. Ennyire ne legyél naiv.
4/9 anonim válasza:
Amikor feljönnek a keresési ajánlatok, (a Firefoxnál legalábbis) a sorok elején kis ikon jelzi, hogy a könyvjelzők vagy az előzmények között találta-e, vagy esetleg sima google javaslat.
5/9 anonim válasza:
"véletlenül elfelejti privát módban nyitni"
Ja, és véletlenül pont ennél az esetnél csak a címlapot nézi meg?
Nem vagy te egy kicsit rosszindulatú?
Ezek az erotikus oldalak mindent megtesznek azért, hogy betolakodjanak a böngésződbe. Bármilyen módon és bármiféle keresésnél előjöhet.
6/9 anonim válasza:
Utolsónál a pont - nem mellesleg baromira egyszerű félrekattintani, és pont megnyitni az egyik reklámot.
7/9 Tengor válasza:
OFF: Szegény srácnak vakságot is kellett fogadnia, nem csak hűséget?
8/9 anonim válasza:
Én Chrome-t használok otthon, és ha beírok egy betűt (vagy kettőt) egy csomó oldal ajánlást bead. Olyanokat amikről azt se tudom hogy mi.
9/9 anonim válasza:
Na igen.
A másik kérdés, hogy a kérdezőt miért zavarja az, ha a párja megnéz egy erotikus oldalt?
Szeretné, ha aszexuális párja lenne? Mert amúgy az a normális, ha megnézi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!