Frissen vásárolt GTA 5 nem indul el egyáltalán! Miért? Nagyon sok helyen olvastam ugyanezt a hibát, de használható megoldást senki sem írt még.
Tegnap vettem meg a 7 DVD-s verziót Media Marktban, Rockszaros kulccsal, amit be is aktiváltam.
Feltelepül vígan, aztán mikor az ikonnal indítanám kiírja, hogy "The Rockstar Services are unavailable. Please try again later or check the GTA online status page for maintenance and Outage notifications."
Minden létező szerver "UP" és zöld. (mindig is az volt, eddig kb 63 alkalommal néztem meg)
A gépem a köv.:
- Win 7 enterprise x64
- i5 4590S quad core CPU
- 12 GB RAM
- AMD Radeon R9 280 vidikari
- 120 GB SSD meg 2 TB HDD
- TP-link TL-MR3420 Router
mindennek a lehető legújabb drivere van fenn, kinyitottam minden létező portot, átneveztem a felhasználónevemet is, a routert is kivettem a körből. Qrvára nem segített egyik sem! Már a hajamat tépem!!!
Valakinek van valami ötlete??
Social clubot a C-re telepíti fel, én a játékod a D-re raktam, mert a C-n ugye nincs 65 GB szabad. Lehet ez a baja?
Próbáltad már onnan telepíteni is (újra) vagy csak indítani próbáltad?
Én ezzel tennék egy próbát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!