Miért van az, hogy évek óta senki sem tud semmi használható tanácsot adni nekem, hogy hogyan tudnék olyan lánnyal összejönni aki nekem tetszik?
Még azoktól a lányoktól sem kapok semmi használható információt, akik nem akarnak velem járni.
Az erre a témára vonatkozó közhelyeket nem akarom látni 1000-edszerre. Pláne azt, hogy olyan lánnyal kezdjek aki nem tetszik.
"Az erre a témára vonatkozó közhelyeket nem akarom látni 1000-edszerre."
akkor most így ismeretlenül, látatlanban mit vársz tőlünk?
[08:45] Ha Te ismernél alaposan, akkor tudnál adni tanácsot? Mert idáig aki ismer, az se tudott.
[08:49] És meddig próbálkozzak? Még 7 évig? Mit csináljak ha már meguntam?
[08:52] Nem véletlenül nem akarok olyan lánnyal járni aki nem tetszik, próbáltam már, nem lettem szerelmes belé, erről kár vitatkozni.
Legalább a korod leírhatnád, hogy tudják a válaszolók, hogy most Pistikének kell egy lányka a 8. osztályba vagy esetleg egy 30 fölötti férfi keresi az nagy Ő-t (bár a stílusod miatt, inkább az előbbi)...
Jobban jársz, ha a kérdést felteszed a "Szerelem, szex" témakörbe, ott biztos többen fognak válaszolni.
28 vagyok.
Mi bajod a stílusommal te nagytudású? Mi vagy te?
Nekem semmi bajom a stílusoddal, azt leszámítva, hogy szinte az élő fába is belekötsz. Azt elnézve, hogy miképpen reagálsz azokra a kommentekre is, melyekkel valaki segíteni próbál Neked (a saját idejéből áldozva), és hogy a kritikát egy cseppet sem viseled, szinte önkéntelenül is arra a következtetésre jut az ember, hogy:
1. Extrém egoista vagy (elég a "kinyilatkoztatást" elolvasni a kérdésed végén, vagy a hozzászólásaidat).
2. Agresszív vagy (szinte nekiesel mindenkinek, annak is, aki segíteni próbál.)
A saját hozzászólásomba azért írtam a zárójeles részt, mert nem voltam a fentebb leírtakban teljesen biztos (mert leírva lehet, hogy teljesen másképp jönnek le egyes dolgok, mint élő beszédben), ezért kíváncsi voltam, hogyan reagálsz rá. De te hoztad a "papírformád", és azonnal nekem estél, így már minden bizonytalanságom elszállt, azaz agresszív vagy és egoista (ezt a "Mi vagy te?" kérdésed teljesen alátámasztja, mert ez hűen tükrözi, hogy a "te világodban" te vagy az Isten, a többiek, csak alárendeltek lehetnek).
Ezeket nem bántásból írom, sőt meg sem említeném, ha nem lenne a kérdéseddel kapcsolatban...
Gondolom rájöttél, hogy ha egy vadidegen pár mondatodból ezt a képet alakítja ki rólad, akkor jó eséllyel a lányok is, márpedig párválasztásnál az első benyomás nagyon fontos, és később szinte lehetetlen "felülírni".
Innen szerintem kitalálod, hogy min kell változtatnod, én ezt tudtam neked tanácsolni.
Sajnos ez sokkal nehezebb út, mint kivülről várni a "tuti tanácsot", és ha nem érkezik meg, akkor azt a "többiek hibájának" felróni...
De egy párkapcsolat többek között arról szól, hogy az ember tudjon máshoz is alkalmazkodni és tudja a másik érdekeit, érzéseit is figyelembe venni, akkor is, ha ez neki lemondásokkal jár.
Sok sikert!
-Látszik hogy csak álmodod azt hogy én milyen vagyok szerintem egy nő lehetsz, azok álmodnak hozzá a valósághoz.
-Talán nem te kezdtél el engem leszólni, azzal hogy milyen a stílusom?
-Ha meg nincs vele baj akkor mért szólod le?
-Az hogy belekötök valamibe az azért van mert kételkedem, és a gondolkodó ember kételkedő. Ne legyek gondolkodó ember?
Legyek beszűkült birka?
-Mit értesz kritika alatt?
-Tudod mit jelent az hogy "egoista" magyarul?
Azt jeleni önző. Miből derül ki hogy önző vagyok?
-Aki ennyiből azt vonja le hogy agresszív vagyok, az egy igazi előítéletes.
-Sosem mondták még hogy agresszív vagyok, meg egoista. És élőben te sem mondanád.
Ez az egyik legnagyobb baj a lányokkal is, a legtöbbjük előítéletes...
Kedves Kérdező!
Én is azt gondolom, pláne a legutóbbi reakciód után, amit 17:30 írt!
Azok után, amit most írtál (sok felsorolás) én élőben nem mernék neked semmilyen tanácsot adni, pláne azt mondani, hogy merülj el egy kicsit magadban és próbálj visszavenni magadból, mert nem akarnék veszekedést veled.
100%, hogy ez a problémád, hogy agresszív és arrogáns vagy, a kritikát meg kicsit sem tűröd jól.
Ugyanis ha nem ezek lennének a bajaid, akkor fel se vetted volna, hogy ezt mondjuk rád ismeretlenül!
És én lány vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!